ΕΛΕΓΧΟΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ & LAPTOP

Διάγνωση και αντιμετώπιση βλαβών. Έλεγχος και επισκευή παντός είδους βλάβης επί αυτής. Γενικό έλεγχο καθώς και ιστορικό βλαβών και επισκευών. Είμαστε διαθέσιμοι για κάθε πιθανή ή απίθανη επισκευή, ακόμα και όταν οι επίσημοι κατασκευαστές αδυνατούν ή αδιαφορούν να τελέσουν σωστές υπηρεσίες after-sales. Και φυσικά, σε ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας, καθώς επίσης και η αφοσίωσή μας στην συνεχή εκμάθηση νέων συστημάτων και τεχνολογιών, μας καθιστά ικανούς να μπορούμε να υποστηρίξουμε τα περισσότερα συστήματα της αγοράς, παρέχοντάς σας οικονομικές προτάσεις εκεί που οι άλλοι «καταθέτουν τα όπλα»!

network installing phuket 770x279

ΔΙΚΤΥΑ & ΜΗΧΑΝΕΣ
ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Αν οι Η/Υ και τα μηχανήματα που ήδη έχετε ή που σκοπεύετε να αγοράσετε θέλετε να επικοινωνούν μεταξύ τους, ένα εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών μας έρχεται στο χώρο σας. Ακούνε τις απαιτήσεις σας, συμβουλεύουν και υλοποιούν την καλύτερη λύση για το χώρο σας

ledlighting

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΦΩΤΙΣΜΟΥ
LED

H Cnstech σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από φώτα LED υψηλής ποιότητας, λαμπτήρες, φωτιστικά και ούτω καθεξής. Καλύτερος φωτισμός, Καλύτερη ζωή. Πλήρες φάσμα των προϊόντων LED καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη φωτισμού εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος για τα νέα μας προϊόντα και τις προσφορές μας!