ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά μας και φροντίζουμε το σπίτι σας. Είμαστε σε θέση να κρύψουμε έως και το 99% όλων των καλωδίων. Οι έμπειροι τεχνικοί μας προσαρμόζουν κάθε εγκατάσταση ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του συστήματος καμερών ασφαλείας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ένα βοηθητικό δωμάτιο ή ντουλάπα για την ασφαλή δρομολόγηση  των καλωδίων και των παρελκόμενων του συστήματος. Θα συζητήσουμε όλες τις επιλογές κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο χώρο σας.

Η ομάδα μας  θα αξιολογήσει το σπίτι σας για τον σωστό αριθμό καμερών, τον αποθηκευτικό χώρο και την τοποθέτηση του εξοπλισμού. Μόλις ρυθμιστεί το σύστημα καμερών ασφαλείας, θα σας καθοδηγήσουμε πώς να διαχειρίζεστε τις ειδοποιήσεις και πώς να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες αναπαραγωγής στην εφαρμογή  για κινητά.

 

Χρησιμοποιούμε επίσης wifi εξοπλισμό απολύτως συμβατό με τις κάμερες ασφαλείας μας για να σας δώσουμε πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε ένα κτίριο μέχρι και 100μέτρα μακριά από το υπόλοιπο σπίτι σας. Για παράδειγμα, μπορούμε να παρέχουμε Wi-Fi στην αποθήκη ή στο γκαράζ σας χωρίς καλωδίωση για το Διαδίκτυο.

 

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ενώ κάθε σπίτι είναι διαφορετικό, έχουμε τυπικές συστάσεις για το πού να εντοπίσετε τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού σας. Αυτά περιλαμβάνουν:

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Μπροστινή είσοδος / αυλή – Πίσω Είσοδος / Αυλή –  Είσοδος γκαράζ -Πλευρικά παράθυρα – Περιοχή πισίνας

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Μέσα σε κάθε είσοδο για να συλλάβει το πρόσωπο ενός εισβολέα . Κοντά στο σημείο όπου φυλάτε πολύτιμα αντικείμενα, όπως χρηματοκιβώτιο για ή κιβώτιο κοσμημάτων, προθάλαμοι, διάδρομοι

Κάθε  σπίτι είναι διαφορετικό όταν πρόκειται για ανάγκες κάλυψης. Είτε θέλετε να ελέγχετε το κατοικίδιο ζώο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε τη νταντά τη νύχτα, μπορούμε να προσαρμόσουμε μια λύση για εσάς.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Εάν είστε εξουσιοδοτημένος χρήστης και είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, μπορείτε να ελέγξετε τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού σας από οπουδήποτε. Χάρη στα  συστήματά μας, μπορείτε να συνδεθείτε από οποιαδήποτε συσκευή 24/7 και να παρακολουθήσετε μια ζωντανή ροή, να ελέγξετε την αναπαραγωγή, να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο και πολλά άλλα.

 

 

pexels jimmy chan 3159622

επαγγελματισμοσ & αξιοπιστια

Εδώ, στο Cnstech, νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο. Ως τοπική εταιρεία  δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε την τοπική μας κοινότητα και το κάνουμε αυτό προσφέροντας τις πιο πρόσφατες κάμερες ασφαλείας και συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Η ομάδα μας από έμπειρους επαγγελματίες εγκαταστάσεων και εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών παρέχουν στους εμπορικούς και οικιακούς πελάτες μας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που τους αξίζει. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας εγκαθιστούν τις κάμερες ασφαλείας σας και τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης γρήγορα και αποτελεσματικά. Εγκαθιστούμε μόνο τις δικές μας κάμερες ασφαλείας και προϊόντα ελέγχου πρόσβασης, καθώς εμπιστευόμαστε τις υπερσύγχρονες δυνατότητές του που έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν. Οι κάμερες  μας  σας παρέχουν υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες υπηρεσίες. Το 99% των καλωδίων είναι κρυμμένα, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο που σχετίζεται με κοινά προβλήματα εκτεθειμένων καλωδίων αλλά ασύρματου δικτύου. Για όλες τις ανάγκες κάμερας ασφαλείας, επιλέξτε τη Cnstech, μία εταιρεία που εμπιστεύονται πάρα πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων για ποιότητα, αξία και ασφάλεια, επιλέξτε Cnstech σήμερα.

ζητηστε προσφορα

τα νεα μασ

Επισκεφτείτε το Blog μας για τα τελευταία νεα στα συστήματα ασφαλείας 

Our blog
Κωδικοί πρόσβασης: Δημιουργία και ασφαλής φύλαξη

Σε μια εποχή που οι διαρρήξεις, οι κυβερνοεπιθέσεις και οι phishing επιθέσεις αυξάνονται ραγδαία, η [...]

Αναλυτική Κριτική Κορυφαίων Συστημάτων Ασφαλείας για το Σπίτι: Nest Secure, Ring Alarm, SimpliSafe, Abode

"Ανακαλύψτε τα κορυφαία συστήματα ασφάλειας για το σπίτι, βαθμολογημένα με βάση τις λειτουργίες, το κόστος [...]

Συστήματα ασφαλείας για εξοχικά και Airbnb: Ο απόλυτος οδηγός για μέγιστη προστασία!

Η διαχείριση εξοχικών και Airbnb φέρνει μαζί της μοναδικές προκλήσεις, όσον αφορά την ασφάλεια. Η [...]

Απελευθερώνοντας τη δύναμη των ασύρματων συναγερμών: Ασυναγώνιστη ασφάλεια στο σπίτι!

"Ανακαλύψτε την επανάσταση στην οικιακή ασφάλεια με τους ασύρματους συναγερμούς, το μέλλον της προστασίας του [...]

Ανανέωση της επιχειρηματικής ασφάλειας: Η επανάσταση του CCTV στην ψηφιακή εποχή

"Ανακαλύψτε πώς τα συστήματα CCTV επαναπροσδιορίζουν την ασφάλεια στον επιχειρηματικό κόσμο και προσφέρουν πρωτοποριακές λύσεις."

Το Μέλλον των Συστημάτων Ασφαλείας: Προβλέποντας και Προστατεύοντας

κόσμος της ασφάλειας εξελίσσεται ραγδαία, με νέες τάσεις και τεχνολογίες να διαμορφώνουν το τοπίο του [...]

“Ανακαλύψτε τον Κόσμο της Θυροτηλεόρασης 2-Καλωδίων: Ευκολία, Άνεση και Επαναστατική Τεχνολογία”

"Ανακαλύψτε την επαναστατική θυροτηλεόραση 2-καλωδίων, για τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου με ευκολία και ευελιξία."

Μην μένετε πίσω! Η τεχνολογία είναι εδώ για να σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη

Η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία, προσφέροντας λύσεις και δυνατότητες που αγγίζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας, συμπεριλαμβανομένης [...]

Όσον αφορά την προστασία της οικογένειάς σας, θα επιλέγατε ποιότητα έναντι κόστους;

Καλέστε μας στο 2105713048 ​​ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας μας για να προγραμματίσετε έναν επιτόπιο έλεγχο.. Μόνο με την επίσκεψή μας στην τοποθεσία σας μπορούμε να σας δώσουμε μια ακριβή προσφορά για τις προτιμώμενες εμπορικές κάμερες ασφαλείας και τα προτεινόμενα αξεσουάρ. Με τους εξαιρετικά ασφαλείς δρομολογητές, switches κ.λπ., το δίκτυο των καμερών ασφαλείας θα είναι σχεδόν άτρωτο από παραβίαση ή εξωτερική επίθεση. Προσφέρουμε, επίσης, συστήματα ελέγχου πρόσβασης που μπορούμε να ενσωματώσουμε στο σύστημα ασφαλείας σας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για την προστασία του χώρου σας.