ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πριν επικοινωνήστε μαζί μας, διαβάστε τις παρακάτω ερωτήσεις που μπορούν να λύσουν βασικές απορίες για την λειτουργία της ιστοσελίδας, αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αν δεν καλυφτείτε από τις απαντήσεις, τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν βρίσκεστε στην σελίδα ενός προϊόντος, υπάρχει η επιλογή “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”. Αφού το επιλέξετε, το προϊόν προστίθεται στο καλάθι σας που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης, στο μενού. Πατώντας το καλάθι μπορείτε να δείτε το σύνολο των προϊόντων που έχετε επιλέξει να αγοράσετε.

Στην πάνω δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας υπάρχει η επιλογή “Λογαριασμός/Εγγραφή”. Επιλέγετε την επιλογή και ακολουθείτε τα βήματα όπως περιγράφονται, συμπληρώνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την εγγραφής σας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα ενημερωθείτε μέσω email για την επικύρωση της. Με την ολοκλήρωση της επικύρωσης, απαιτούνται 3 εργάσιμες μέρες για την αποστολή και παραλαβή της παραγγελίας που γίνεται κατ’ οίκον από εταιρεία μεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Οι τρόποι πληρωμής για τα προϊόντα μας είναι δύο(2). Ο πρώτος είναι ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, κατά την παραλαβή του προϊόντος στον χώρος. Ο δεύτερος είναι με ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ του ποσού που χρειάζεται για να εξοφληθεί η αγορά σας σε λογαριασμό που παρέχεται από εμάς. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ:
CNSTECH – ΛΙΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ:
GR4801100590000005940158511

ALPHA BANK
IBAN:
GR6101404490449002101047368

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν προβλέπει αγορά προϊόντων με δόσεις. Σε αυτή την περίπτωση…..

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ