Συστηματα ελεγχου προσβασησ

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης είναι ο ασφαλέστερος, πιο προηγμένος τρόπος για να παρακολουθείτε ποιος εισέρχεται και εξέρχεται από το κτίριό σας. Μπορεί να έρθει σε μια ποικιλία διαφορετικών μορφών ανάλογα με την επιλεγμένη ρύθμιση.
Στο σχετικό προσωπικό θα δοθούν οι απαιτούμενες πληροφορίες για πρόσβαση, είτε πρόκειται για fob, αριθμό συνδυασμού ή μη αυτόματη ρύθμιση για την κατανομή των σημείων πρόσβασης ατόμων. Αυτά τα εργαλεία πρόσβασης είναι γνωστά ως «στοιχεία».
 

εξαρτηματα

Πληκτρολόγια

Αυτά θα συνδέονται κατά διαστήματα με μια πόρτα με έναν αριθμό κλειδιού, σαν ένα λουκέτο συνδυασμού, που πρέπει να πληκτρολογηθεί σωστά για να αποκτήσει πρόσβαση. Ο μοναδικός συνδυασμός επιλέγεται κατά τη ρύθμιση του συστήματος και οι πληροφορίες δίνονται αναλόγως.

Κάρτες πρόσβασης

Μοιάζει με ένα διαπιστευτήριο/fob, μια κάρτα κλειδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή σάρωσης σε ένα ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο. Ο καρταναγνώστης θα τοποθετηθεί έξω ή σε μια πόρτα, κυρίως στο σημείο εισόδου. Έχουν ρυθμιστεί για να παρέχουν πρόσβαση μόνο σε κάρτες -κλειδιά που έχουν σαρωθεί ειδικά σε συγκεκριμένες πόρτες.

Διαπιστευτήρια

Η εναλλακτική λύση ηλεκτρονικού κλειδιού για να διευκολύνει την πρόσβαση. Τα διαπιστευτήρια μπορούν είτε να γίνουν με τη μορφή κλειδιού, μπρελόκ κλειδιού είτε κρυπτογραφημένου κλειδιού. Αυτά θα κατασκευαστούν ειδικά για να ταιριάζουν με το ηλεκτρονικό σχέδιο του μηχανισμού που προσπαθεί να ξεκλειδώσει, οπότε θα λειτουργήσει μόνο σε ορισμένους τομείς στους οποίους συνδέεται.

Control Panels

Αυτή είναι η κύρια σύνδεση μεταξύ των αναγνωστών/κλειδαριών και των καρτών/διαπιστευτηρίων που προσπαθούν να τα ξεκλειδώσουν. Μπορούν να είναι μεγάλα ηλεκτρονικά κουτιά σαν θυρίδα ασφαλειών, αλλά μπορούν επίσης να είναι προσβάσιμα μέσω εφαρμογής ή ηλεκτρονικής συσκευής.

Ηλεκτρονικές κλειδαριές

Οι κλειδαριές πόρτας είναι οι πιο συνηθισμένες από όλα τα εξαρτήματα, κυρίως λόγω της ποικιλίας τους με βάση τα σχήματα και τα μεγέθη. αλλά όλες εκτελούν μια παρόμοια, αυτονόητη λειτουργία. Στην περίπτωση των ηλεκτρικών κλειδαριών, θα παρακολουθούνται και θα χρησιμοποιούνται μαζί με έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου.

Servers

Συχνά θεωρείται ο κεντρικός κόμβος μιας λειτουργίας, ένας διακομιστής θα μπορούσε να είναι ένα σύστημα υπολογιστή ή συγκεκριμένο λογισμικό σχεδιασμένο να έχει πλήρη έλεγχο της πρόσβασης. Αυτά μπορούν εύκολα να ελεγχθούν και να ρυθμιστούν από τη διαχείριση με το προαναφερθέν λογισμικό..

Ανεξάρτητα από το σύστημα που χρησιμοποιείτε, ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελές για ένα περιβάλλον εργασίας επειδή παρέχει στη διοίκηση ρυθμισμένο έλεγχο του ποιος μπορεί να εισέλθει σε συγκεκριμένους τομείς και πότε μπορεί να το κάνει. Διατηρεί επίσης πολύτιμα και/ή ακριβά αντικείμενα ασφαλή και προστατευμένα από οποιονδήποτε δεν επιτρέπεται να τα χρησιμοποιήσει.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης είναι, ως επί το πλείστον, ασφάλεια για μια εγκατάσταση ή χώρο που απαιτεί έλεγχο ταυτότητας ή εξουσιοδότηση. Το σύστημα, ανεξάρτητα από το στοιχείο, θα χορηγήσει ή θα απορρίψει την πρόσβαση στο άτομο που προσπαθεί να το ξεκλειδώσει με βάση τη μέθοδο εισόδου του. 

επικοινωνηστε μαζι μασ 

ζητηστε προσφορα

Πως λειτουργει;

Λειτουργεί με μια απλή ιδέα ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη και ένας χρήστης μπορεί να χρειαστεί να παρουσιάσει, να σαρώσει ή να εισαγάγει τα διαπιστευτήρια σε περίπτωση που θέλει να αποκτήσει πρόσβαση στο κτίριο. Ένας χρήστης μπορεί να επιλέξει διαφορετικούς τύπους διαπιστευτηρίων, όπως έναν κωδικό PIN, κλειδιά, κάρτες κ.λπ.

δειτε τα προιοντα