SMART ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:
ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Δείτε ποιος στέκεται μπροστά στο σπίτι σας – πριν ανοίξετε την πόρτα.

Μια έξυπνη προστασία για την είσοδό σας.

Μια καλή πρώτη εντύπωση ξεκινά από την εξώπορτα. Ανεξάρτητα από το ποιος έρχεται να επισκεφθεί – θα τους δείτε πριν προλάβουν να σας δουν. Τα συστήματα μας προσφέρουν διάφορες έξυπνες λειτουργίες για να σας κρατούν ενήμερους τόσο για προσκεκλημένους όσο και για ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Ζητήστε προσφορά

Ανάμεσα σε κλειστές και ανοιχτές πόρτες κρύβεται ένας ολόκληρος κόσμος εμπειριών: θερμές υποδοχές, χαρούμενες συναντήσεις, δακρυγόνα αντίο ή απλώς η ανακούφιση από το να είσαι τελικά στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα. Μέσα σε όλα, οι θυροτηλεοράσεις μας διασφαλίζουν ότι είστε πάντα προετοιμασμένοι για αυτό που σας περιμένει – χωρίς καν να ανοίξετε την πόρτα.

Εσωτερική ενδοεπικοινωνία που ελέγχεται από εφαρμογή: μείνετε ενήμεροι, ακόμα και από μακριά. Με την εφαρμογή για κινητά , δεν χρειάζεται να είστε σπίτι για να ακούσετε το κουδούνι της πόρτας. Μόλις κάποιος περάσει μπροστά από το σπίτι σας, η εφαρμογή θα σας στείλει μια ειδοποίηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες της εσωτερικής ενδοεπικοινωνίας μέσω smartphone: δείτε τους επισκέπτες σας σε βίντεο, μιλήστε μαζί τους ή ακόμη και ανοίξτε την πόρτα.

Συστήματα προσαρμοσμένα στο χώρο σας.
Μονοκατοικίες, αρχοντικά, πολυκατοικίες: τόσο οι μπουτονιέρες , όσο και τα monitor έχουν δομή που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.  Κατόπιν αιτήματος, μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε το σύστημα στο δίκτυο του σπιτιού σας.

Όλοι γνωρίζουμε την αίσθηση της ανησυχίας όταν χτυπά το κουδούνι, αν και δεν περιμένουμε κανέναν. Με τα έξυπνα συστήματα θυροτηλεορασησ, δεν θα υπάρξουν άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις: μια ματιά στην οθόνη θα σας πει ακριβώς ποιος θέλει να μπει.

THE BEST RESULTS

καντε εγγραφη στο newsletter μας

λαβετε τισ προσφορες μασ

δειτε τα προιοντα μασ

Οπουδήποτε, οποτεδήποτε, μπορείτε να γνωρίζετε ποιος επισκέπτεται τον χώρο σας, παιδιά, φίλους ή αγνώστους. Μην χάσετε ποτέ την ευκαιρία να απαντήσετε απευθείας στους επισκέπτες. 

δειτε περισσοτερα

συχνες ερωτησεις

Γιατί χρειάζομαι θυροτηλεόραση;

 Μια (έξυπνη) θυροτηλεόραση κάνει τη ζωή του σπιτιού σας πιο άνετη και ασφαλή από πολλές απόψεις. Εάν οι επισκέπτες φτάσουν όσο είστε μακριά, μπορείτε ακόμα να τους μιλήσετε και να τους αφήσετε να μπουν μέσω smartphone. Αυτό αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση αναμενόμενων παραδόσεων πακέτων. Επιπλέον, οι ενδοεπικοινωνίες σπιτιού σας επιτρέπουν να αναγνωρίζετε και να επικοινωνείτε με αγνώστους με ασφάλεια, ενώ οι πόρτες σας παραμένουν κλειδωμένες.

ζητηστε προσφορα

Τι είναι η smart  θυροτηλεόραση ;

Μια smart θυροτηλεόραση μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο τηλέφωνό σας καθώς και στο οικιακό σας δίκτυο. Μπορείτε έτσι να επεκτείνετε την επικοινωνία της πόρτας σας σε πολλές συσκευές, όπως smartphone, tablet, υπολογιστές. Σε συνδυασμό με την πύλη IP συστήματος, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο σύστημα από απόσταση από οπουδήποτε.

ζητηστε προσφορα

Πόσο ασφαλείς είναι οι ηλεκτρονικές κλειδαριές πόρτας;

Χρησιμοποιώντας το Keyless entry, μπορείτε να ανοίξετε την μπροστινή πόρτα είτε μέσω κωδικού είτε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, RF id Tags ή ακόμα και με αναγνώριση προσώπου. Οι έξυπνες τεχνολογίες καθιστούν αυτές τις επιλογές εξαιρετικά ασφαλείς. Το πληκτρολόγιο κώδικα έχει χωρητική επιφάνεια που αντιδρά στο παραμικρό άγγιγμα, αποτρέποντας οπτικά σημάδια φθοράς. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι εξοπλισμένος με σύγχρονη τεχνολογία υψηλής συχνότητας για την αξιόπιστη αναγνώριση του σωστού δακτυλικού αποτυπώματος-ακόμα και αν το δέρμα είναι βρώμικο ή τραυματισμένο.

ζητηστε προσφορα

H ομάδα μας, η οποία αποτελείται από έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς  , καθιστά τη Cnstech  κορυφαία στην τεχνολογία. Με γνώμονα την  καινοτομία για νέα προϊόντα συνεχίζουμε την αναβάθμιση των προϊόντων μας με μοναδικό λογισμικό και ελκυστική εμφάνιση για την ικανοποίηση των πελατών μας.

Follow us

@cnstechgr