Τεχνική υποστήριξη που μπορείτε να βασιστείτε

 Αφοσιωμένοι στην παροχή επισκευών και υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να σας κάνουμε να δουλέψετε ξανά χωρίς καθυστέρηση.

 

Σχέση συνεργασίας

Είμαστε επαγγελματίες δεσμευμένοι  να βοηθάμε τους χρήστες PC και Mac, και παρέχουμε έγκαιρη αποκατάσταση τεχνικών ζητημάτων και προληπτική τεχνική υποστήριξη.
Τεχνική υποστήριξη τόσο για τη βιομηχανία όσο και για τους Gamers. Ρωτήστε μας πώς να κάνετε την επιχείρησή σας να λειτουργεί καλύτερα, γρηγορότερα.

επικοινωνια

PC Service

Επισκευάζουμε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, Mac και tablet. Επαγγελματικά διαγνωστικά και δοκιμές για να βρείτε τι πάσχει από τη συσκευή σας. Είναι αποστολή μας να διασφαλίσουμε ότι ο υπολογιστής σας επισκευάζεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Παρέχουμε εγκατάσταση/βοήθεια με ασύρματα και καλωδιακά δίκτυα και διακομιστές.

 Όποιο θέμα και αν έχετε, παρέχουμε επαγγελματική υποστήριξη και επισκευές, από φιλικό προσωπικό. Προσφέρουμε υποστήριξη με πολλούς τρόπους, εξ αποστάσεως, επί τόπου ή στο γραφείο μας. Δουλεύουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ατόμου ή της επιχείρησης.

Έχουμε μια διαδικασία που διασφαλίζει ότι το αίτημά σας θα αντιμετωπιστεί γρήγορα  και θα είστε ενήμεροι στην πορεία. Οι παίκτες, οι οικιακοί χρήστες, οι επιχειρήσεις και οι εταιρείες αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά καιρούς. Δεν υπάρχουν πολλά που δεν έχουμε δει από τότε που ξεκινήσαμε, οπότε να είστε σίγουροι ότι είστε σε καλά χέρια.

Laptop Service

Laptop Service σε όλες τις μάρκες και μοντέλα φορητών υπολογιστών. Εάν η συσκευή σας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την εκκίνηση ή απλώς δεν ξεκινά, μπορούμε να την βοηθήσουμε να λειτουργήσει ξανά. Κατεστραμμένες θύρες USB ή κατεστραμμένη θύρα φόρτισης μπορούμε να το διορθώσουμε. μπορούμε επίσης να δοκιμάσουμε και να επιδιορθώσουμε την κεντρική πλακέτα του συστήματος εάν είναι κατεστραμμένη.

Επίσης, ελέγχουμε όλους τους ανεμιστήρες για λειτουργία, ελέγχουμε όλες τις συνδέσεις ενώ ο φορητός υπολογιστής είναι ανοιχτός. Η σκόνη είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας, ώστε ως μέρος της διαδικασίας να παρέχουμε στη μονάδα μια πλήρη και διεξοδική εξυπηρέτηση καθώς ελέγχεται διαγνωστικά.

Προσφέρουμε αναβαθμίσεις σε σημαντικά στοιχεία, όπου είναι δυνατόν, για τη βελτίωση της απόδοσης της συσκευής σας. Εγκαταστήστε έναν μεγαλύτερο σκληρό δίσκο εάν απαιτείται ή απλώς αυξήστε τη μνήμη RAM μερικά Gigabytes. Ζητήστε λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες πριν ξεκινήσουμε και μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά πιο γρήγορα για εσάς.

Apple Service

Τα Macbook χρειάζεται και αυτά επισκευή , φέρτε το σε εμάς και θα εκτελέσουμε πλήρη διαγνωστικά στο σύστημά σας και θα σας πούμε τι πρέπει να γίνει. Δεν επισκευάζουμε μόνο MacBooks αλλά και iMac και MacBook Air επίσης. Μπορούμε  να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε το λογισμικό σας, να επανεγκαταστήσετε το OS  και να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα σας έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας ή έχουν αφαιρεθεί σωστά.

Εάν διαθέτετε Mac, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε σε ζητήματα λογισμικού εξ αποστάσεως, εάν χρειάζεστε αυτήν την υπηρεσία, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για να ρυθμίσετε το σύστημα. Θα σας βοηθήσουμε επίσης με συστάσεις για λογισμικό που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το Mac σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ανάκτηση Δεδομένων

Προσφέρουμε λύσεις ανάκτησης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων. Οι τεχνικοί μας θα ανακτήσουν τα δεδομένα σας και θα τα αποθηκεύσουν σε μια νέα συσκευή ή δίσκο για εσάς, ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων που πρέπει να ανακτήσετε. Ανάκτηση χαμένων δεδομένων ή δεδομένων από συσκευές που δεν φαίνεται να λειτουργούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις και το κόστος ανάκτησής σας.

Αντί να ανακτήσετε τα δεδομένα σας από αποτυχημένες ή κατεστραμμένες συσκευές, γιατί να μην είστε προετοιμασμένοι με στρατηγική αποκατάστασης καταστροφών, δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων και εικόνων σας. Έχουμε λύσεις που δημιουργούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Προσφέρουμε επίσης μια διαδικτυακή εγκατάσταση αποθήκευσης κατόπιν αιτήματος για επιχειρηματικούς πελάτες.

Προστασία από ιους

 

Στη σημερινή εποχή είναι εκπληκτικό το πόσοι άνθρωποι δεν έχουν ακόμα προστασία από ιούς. Έχουμε δει τόσες πολλές απροστάτευτες συσκευές που είναι συγκλονιστικό. 

Ασχολούμαστε με την αντιμετώπιση ιών εδώ και αρκετά χρόνια και έχουμε δει πολύ μεγάλη ζημιά σε προσωπικές πληροφορίες συσκευών και ανθρώπων. Προσπαθήσαμε απίστευτα σκληρά για να κάνουμε τους ανθρώπους να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να προστατεύεσαι.

Ευτυχώς για εμάς είμαστε σε θέση να δοκιμάσουμε σχεδόν κάθε διαθέσιμο πρόγραμμα Anti Virus μέχρι σήμερα! Παρέχουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι η κορυφαία παγκοσμίως λύση κατά των ιών. Θα καθαρίσουμε το σύστημά σας και θα εγκαταστήσουμε το κατάλληλο antivirus για εσάς.

10

H Cnstech μπορεί να σας βοηθήσει με:

  • Επιταχύνετε έναν αργό υπολογιστή
  • Εγκατάσταση εκτυπωτή και άλλων αξεσουάρ
  • Αντιμετώπιση προβλημάτων WiFi και δρομολογητή
  • Ενημέρωση, εγκατάσταση και απεγκατάσταση λογισμικού
  • Αφαίρεση ιών και κακόβουλων προγραμμάτων
  • Μετεγκατάσταση δεδομένων από τον ένα υπολογιστή στον άλλο
  • Δημιουργία αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας 
  • Οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε!

Hardware

Hardware προϊόντα για σταθερούς υπολογιστές και laptops. Επεξεργαστές, κάρτες γραφικών, μητρικές κάρτες, μνήμες RAM, σκληροί δίσκοι και κάρτες ήχου

δειτε περισσοτερα

Software

Software για τον υπολογιστή σας. Όλα τα προγράμματα που χρειάζεστε για κάθε χρήση στον υπολογιστή. Λειτουργικά συστήματα, anti-virus , office και ο,τι άλλο χρειαστείτε.

δειτε περισσοτερα

Mod Parts

Κάνε τον υπολογιστή σου ξεχωριστό σε επιδόσεις και εμφάνιση. Τροποποίησε το case σου με ειδικευμένες λύσεις για την ψύξη του υπολογιστή σου.

δειτε περισσοτερα
grid bg1

Αντιμετωπίζετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα ;

Είμαστε εδώ για σας

Επικοινωνηστε μαζι μας