Τι σημαίνει refurbished και γιατί να τα επιλέξεις;

Τα refurbished είναι προϊόντα (desktop, laptop, monitor κ.α.) που έχουν επιστρέψει στον κατασκευαστή τους για διάφορους λόγους. Τα προϊόντα αυτά δοκιμάζονται και ελέγχονται για την σωστή τους λειτουργία και αν χρειαστεί διορθώνονται, αντικαθίστανται τα εκάστοτε προβληματικά μέρη των προϊόντων, ώστε να λειτουργούν σωστά και να πληρούν τα πρότυπα ποιότητας του κατασκευαστή. Συνήθως τα προϊόντα αυτά είναι επώνυμα, επαγγελματικών προδιαγραφών μιας και προέρχονται από εταιρείες που τα χρησιμοποίησαν για λίγα χρόνια και λόγω ανανέωσης του εξοπλισμού τους τα επέστρεψαν για ανακατασκευή.

pexels dave morgan 2643596

Με τον όρο Refurbished, αναφερόμαστε σε ένα επώνυμο προϊόν τεχνολογίας business κατηγορίας (σταθερό υπολογιστή, laptop , smartphone κτλ) , το οποίο έχει ελεγχθεί πλήρως για την απόδοση και την εγγυημένη λειτουργικότητα του. Η διαφορά με το μεταχειρισμένο προϊόν είναι ότι το refurbished έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από ειδικευμένους τεχνικούς για την σωστή & απρόσκοπτη λειτουργία του, ενώ το μεταχειρισμένο κατά το σύνηθες όχι. Στην Cnstech προτού το οποιοδήποτε προϊόν τεχνολογίας φτάσει στα χέρια σου, αυτός ο έλεγχος επαναλαμβάνεται. Αρά επιλέγοντας εμάς για την αγορά σου είσαι 2 φορές πιο σίγουρος για αυτό που θα παραλάβεις.

Με την αγορά refurbished εξοπλισμού, ωφελείστε και προσφέρετε με τρεις τρόπους:

Αποκτάτε ένα ποιοτικό προϊόν, ενώ εξοικονομείτε χρήματα
Συνεισφέρετε στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων καθώς περιορίζετε την παραγωγή νέων προϊόντων
Προωθείτε την ανακύκλωση, καθότι η επαναχρησιμοποίηση συμβάλλει στη μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων

Επιλέγοντας refurbished απολαμβάνεις τα εξής :

Αγοράζεις επώνυμα προϊόντα επώνυμων κατασκευαστών
Είναι πλήρως λειτουργικά και έχουν άριστη απόδοση.
Έχεις τις νόμιμες άδειες* των windows
Έχουν εγγύηση 12 μήνες
Καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μιας επιχείρησης ή ενός Home user
Άκρως συμφέρουσα τιμή
Κάνεις γρήγορη απόσβεση
Διαθέτουν αισθητική
Ο εξοπλισμός σου δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με ηλεκτρονικά απόβλητα

Οι πελάτες μας αποφασίζουν να αγοράσουν ανακαινισμένο IT για διάφορους λόγους, όπως η αφαίρεση μετρητών, η είσοδος σε καλύτερη τεχνολογία με λιγότερο κόστος και η αβλαβής για το οικοσύστημα. Για να βοηθήσουμε τους αναμενόμενους αγοραστές να δουν ακριβώς το τι αγοράζουν και την κατάστασή του, διαθέτουμε το πλαίσιο βαθμών μας.

pexels realtoughcandycom 11035385

Τι είναι οι ανανεωμένοι βαθμοί;

Οι επισκευασμένοι βαθμοί σάς επιτρέπουν να κατανοήσετε τη φύση ενός ανακαινισμένου αντικειμένου από μια διορθωτική προοπτική και αντικατοπτρίζουν εάν ένας υπολογιστής, ο χώρος εργασίας, το iMac ή το iPad έχει σφραγίδες, γρατζουνιές ή γρατσουνιές και πόσα. Έχουν μετατραπεί σε πρότυπο ποιότητας στην επιχείρηση ως μια προσέγγιση για την ακριβή μετάδοση του τι υπάρχει από ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Δημιουργούν εμπιστοσύνη στον πελάτη και διαχωρίζουν την τεχνολογία «ως νέα» από την τεχνολογία που μπορεί να έχει γρατσουνιές και ενδείξεις χιλιομετρικής απόστασης. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι το απόθεμά μας που πωλείται στο Hardware Associates είναι κορυφαίο, πλήρως δοκιμασμένο από ειδικούς και εντελώς χρηστικό – οι βαθμοί απλώς συνδέονται με τη διορθωτική συνθήκη και το διαθέτουμε για να συντονίσουμε τις υποθέσεις σας με αυτό που ελπίζετε να αγορά. Το ανακαινισμένο πλαίσιο ποιότητας ανακαίνιση ενός apple iMac Τηρώντας την κατευθυντήρια εργασία των βαθμών με γράμματα, πουλάμε ανακαινισμένο IT που έχει υποβιβαστεί σε κατάσταση Βαθμού A/A- ή Βαθμού Β. Αυτό συνεπάγεται με περισσότερες λεπτομέρειες για τις παρεχόμενες επωνυμίες μας: Ανανεωμένος βαθμός A Αυτή είναι η πιο ανεπτυγμένη βαθμολογία και αντικατοπτρίζει ότι το προϊόν είναι σε εκπληκτική ή εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να θεωρηθεί λογικά σαν καινούργιο ή συγκριτικό. Κάποια πράγματα Βαθμού Α μπορεί να έχουν μικρούς διορθωτικούς ελέγχους ή ελαφριές γρατσουνιές ή γυαλιστερές περιοχές από τη χρήση στην κονσόλα ή το ποντίκι/το επιφάνεια αφής. Αυτά τα στοιχεία θα δώσουν ελάχιστες ενδείξεις παλαιότερης χρήσης και χωρίς κρίσιμα αποτυπώματα. Το επισκευασμένο είδος Β A Βαθμού Β θα είναι σε καλή κατάσταση με αποτυπώματα και γρατσουνιές αισθητά στον πελάτη, συμπεριλαμβανομένων αστραφτερών πλήκτρων και επιφανειών γύρω από την κονσόλα. Είναι ανανεωμένα είδη όπου υπάρχουν ενδείξεις παλαιότερης χρήσης, ωστόσο η χρησιμότητα συνεχίζεται όπως πριν ως είδη Βαθμού Α. Σε γενικές γραμμές, τα είδη Β’ βαθμού θα έχουν χαμηλότερο κόστος από το βαθμό Α για να αντικατοπτρίζουν την κατάσταση αποκατάστασης τους.

Ποιος βαθμός είναι ιδανικός για εσάς;

Αυτό εξαρτάται πλήρως από την ατομική κλίση, ωστόσο μπορεί να συνοψιστεί σε μερικά στοιχεία που αξίζει να ληφθούν υπόψη: – Πώς θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το gadget; – Πού θα χρησιμοποιήσετε το gadget; – Είναι για σένα, διάφορα άτομα ή δώρο; Στην περίπτωση που αγοράζετε έναν υπολογιστή για εργασία ή αναθεώρηση και μεγάλο μέρος του ταξιδιού στο χρόνο, φέρνοντάς τον σε ένα εύρος εργασιακών χώρων και όπου πιθανότατα θα δει γρήγορα τις επιπτώσεις της χιλιομετρικής απόστασης, τότε ο Βαθμός Β θα σας εξοικονομήσει οριστικά έξοδα . Και πάλι, σε περίπτωση που αγοράζετε για οικιακή χρήση και πιθανότατα δεν πρόκειται να το κάνετε σε μεγάλες εξόδους με συνέπεια, μπορείτε να συμμετάσχετε στη συνεπή διορθωτική φύση του βαθμού Α, παρομοίως στην περίπτωση που θα πάρετε είναι για δώρο και πιστέψτε ότι θα πρέπει να φαίνεται όσο καινούργιο θα περίμενε κανείς. Η εντατική διαδικασία δοκιμών μας εγγυάται τα μηχανήματα μας πριν παραδοθούν όλα διαθέσιμα προς αγορά. Αυτό ενσωματώνει επανορθωτικούς και πραγματικούς ελέγχους, ενδεικτικές δοκιμές προγραμματισμού και ελέγχους BIOS. Η υπόσχεσή μας τηρείται από την ετήσια εγγύηση και εγγυάται ότι λαμβάνετε την καλύτερη ποιότητα ανανεωμένης τεχνολογίας πληροφορικής και μπορείτε να αγοράσετε με βεβαιότητα. Επικοινωνήστε σήμερα. Διαβάστε το εύρος των ειδών Apple, Dell και HP και επικοινωνήστε με την ομάδα μας για περισσότερα δεδομένα και για να ρωτήσετε για μαζικές αγορές. Θα θέλαμε πραγματικά να σας ζητήσουμε ξεκάθαρα μοντέλα για τις ανάγκες σας και να επιβεβαιώσουμε την κατάσταση οποιουδήποτε πράγματος ελπίζετε να αγοράσετε.

Δεν μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε πραγματικά;

Απλώς ρωτήστε και ίσως έχουμε την επιλογή να το βρούμε ή να το προμηθευτούμε για εσάς καθώς ανανεώνουμε συνεχώς το απόθεμά μας. Καλέστε μας στο 2105713048 ή στείλτε μας email στο info@cnstech.gr