Λειτουργία Φυσικού Καταστήματος ClickAway

clickaway

Λειτουργία Φυσικού Καταστήματος ClickAway

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω ανοίγματος της αγοράς με την λειτουργία ClickAway από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου το φυσικό μας κατάστημα θα είναι διαθέσιμο για παραλαβή προϊόντων κατόπιν παραγγελίας.

Οι παραγγελίες γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Οι παραγγελίες θα πρέπει να είναι προπληρωμένες (Τραπεζική κατάθεση – Paypal )καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα οποιασδήποτε συναλλαγής στο φυσικό κατάστημα.

 

click and collect

Η παράδοση γίνεται στην πόρτα με την επίδειξη του απαραίτητου μηνύματος  καθώς απαγορεύεται η είσοδος στο κατάστημα.

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι : Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 13:00 & 18.00-20.00

Λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης και για την αποφυγή συνωστισμού έξω από το κατάστημα μας η παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται Μόνο με ραντεβού.

Η ημερομηνία και ώρα παραλαβής ορίζεται από εμάς.
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας αναρτάται  σε ειδικό πίνακα αν επιλεχθεί η παραλαβή από το κατάστημα. Εφόσον η παραγγελία σας, επεξεργαστεί, θα σας ενημερώσουμε μέσω email/ SMS για την ώρα παραλαβής της (ραντεβού)


Η επιβεβαίωση του ραντεβού για την παραλαβή σας αποστέλλεται με SMS στο καταχωρημένο κινητό ή email και θα αναγράφεται και στην Απόδειξη – Τιμολόγιο το οποίο θα σας αποστέλλεται στο email σας όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη. 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων θα πρέπει να υπάρχει συνέπεια στο ραντεβού  καθώς ο αριθμός τους είναι περιορισμένος και η εκάστοτε επιλογή της ώρας θα κλειδώνει και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής.


Ελπίζουμε στην κατανόηση και την συνέπεια σας για την αποφυγή ανεπιθύμητων καταστάσεων.

 

 

logo1

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Cnstech.