cnstech about us

Όλα ξεκινούν απο εσάς

We like to make it personal

Είμαστε τεχνικοί. Αυτό μας ωθεί μακρύτερα για να εργαστούμε σκληρότερα από τον καθένα σε αυτό τον τομέα. Δεν είμαστε απλοί υπάλληλοι, η Cnstech δεν είναι απλά μια δουλειά – είναι ένα κάλεσμα. Για μας το να παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας τεχνική υποστήριξη είναι απολύτως φυσικό επειδή για μας οι υπολογιστές είναι το πάθος μας, και το πάθος μας ποτέ δεν θα εξασθενίσει.

Πολλοί άνθρωποι δημιουργούν, αλλά ένας κατασκευαστής – modder φροντίζει να δημιουργεί για το οποίο ο κόσμος τον γνωρίζει και τον θυμάται. Επειδή τα προϊόντα μας είναι η προέκταση του οράματος μας, η ικανοποίηση των πελατών μας είναι το σημείο αναφοράς μας για την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Η κοινότητά των υποστηρικτών μας δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από την ακεραιότητα, την αφοσίωση και την υπευθυνότητα μας. Γίνετε μέλος της κοινότητας μας και γίνετε ένας από τους εκατοντάδες που έχουν συνειδητοποιήσει ότι μπορούν να αναμένουν καλύτερα από τη βιομηχανία, από τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και από μια επιχείρηση. Δεν αγοράζουν έναν υπολογιστή. Επενδύουν σε μια δημιουργία.

01

H ιστορία μας

Η Cnstech ιδρύθηκε επίσημα το 2013. Όμως η ιστορία της κρατάει από το 2007 όπου είχε ξεκινήσει ως side project μιας ήδη επιτυχημένης πορείας των στελεχών της στο χώρο της πληροφορικής, της ηλεκτρονικής και των συστημάτων ασφαλείας. Ξεκινήσαμε με διάφορα modding projects κάτω από ένα παρεϊστικο περιβάλλον όπου με πολύ πάθος και δημιουργικότητα φτιάξαμε κάποια από τα καλύτερα custom PCs που άφησαν εποχή. Η αναγνώριση , καθώς και η αυξανόμενη απήχηση στα social media μας οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Μπορούμε πλέον να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικών αναγκών προσφέροντας οικονομικές και καινοτόμες λύσεις.

02

Η αποστολή μας

Στην εταιρεία μας, ειδικευόμαστε στην τροποποίηση υπολογιστών και την κατασκευή custom PC. Η ομάδα των ειδικών μας είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει στους πελάτες μας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλότερης ποιότητας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων custom PC, αναβαθμίσεων υλικού και αισθητικών τροποποιήσεων για να δώσετε στον υπολογιστή σας μοναδική εμφάνιση και αίσθηση. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα και ανταλλακτικά για να διασφαλίσουμε ότι ο προσαρμοσμένος υπολογιστής σας θα λειτουργεί με τη βέλτιστη απόδοση. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. Είμαστε παθιασμένοι με την τεχνολογία και παραμένουμε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν πάντα πρόσβαση στην πιο πρόσφατη και κορυφαία τεχνολογία. Είτε είστε σκληροπυρηνικός PC gamer, είτε δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε απλώς έναν αξιόπιστο σταθμό εργασίας, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να δημιουργήσουμε τον τέλειο προσαρμοσμένο υπολογιστή για εσάς.

03

We promote integrity

Εάν είχατε ποτέ κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή και προσπαθήσατε να πάρετε βοήθεια καλώντας τον κατασκευαστή, γνωρίζετε πιθανώς πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να βρείτε καλή βοήθεια και τεχνική υποστήριξη για τον υπολογιστή σας αυτές τις μέρες. Είτε δεν τους νοιάζει, είτε θέλουν να σας πουλήσουν κάτι ή σας παίρνει ακριβώς πάρα μα πάρα πολύ χρόνο. Στη CnsTech καταλαβαίνουμε. Το μοντέλο μας βασίζεται πρώτα στην ακεραιότητα. Θα πάρετε την πιο έντιμη συμβουλή σχετικά με οποιαδήποτε επισκευή ή πώληση. Αυτό είναι το πρότυπο μας και το πρότυπο αυτό δεν θα αλλάξει. Οι ανάγκες σας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν γρήγορα. Ξέρουμε τι είναι να μην έχετε τον υπολογιστή σας. Και θα έχετε τον υπολογιστή σας μαζί σας το συντομότερο ανθρωπίνως δυνατό. Αυτή είναι μια υπόσχεση.
Δεν είναι παράξενο για εμας να εργαζόμαστε μέχρι τα μεσάνυχτα προσπαθώντας να ετοιμάσουμε μια επέιγουσα επισκευή. Δεν είναι επειδή πληρώνεται περισσότερο – είναι επειδή μας νοιάζει.

Οι υπηρεσίες μας

PC & Laptop Service

Συστήματα ασφαλείας

PC Modding