Το καλύτερο ασύρματο σύστημα συναγερμού της αγοράς

new generation s2
Image

Στην Ajax, χρησιμοποιώντας το πάθος τους, συνδύασαν την τέχνη 
με την τεχνολογία και δημιούργησαν ένα αξιόπιστο, κομψό,
εύκολο στην εγκατάσταση και φιλικό στο χρήστη, σύστημα ασφαλείας!

Γιατί να επιλέξετε Ajax ;

  1. Βραβευμένο στην IFSEC 2017 ως το καλύτερο σύστημα ασφάλειας. 
  2. Πλήρης γκάμα περιφερειακών για προστασία του χώρου.
  3. Γρήγορη εγκατάσταση χωρίς καλωδίωση
  4. Κομψή σχεδίαση κάθε περιφερειακού σε λευκό και μαύρο χρώμα.
  5. Σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων με ένα κλικ.

Image

Η νέα γενιά ασύρματων συστημάτων ασφαλείας

 

Το Ajax StarterKit έχει όλα όσα χρειάζεστε για να προστατεύσετε τον χώρο σας. Ευαίσθητοι αισθητήρες παρακολουθούν την κίνηση στους εσωτερικούς χώρους ενώ το τελευταίας τεχνολογίας πανίσχυρο Ajax Hub αναλαμβάνει να τους συνδέσει με τον έξω κόσμο.

Μια ευρεία γκάμα προϊόντων ασφαλείας είναι διαθέσιμη για να ενσωματωθεί στο «οικοσύστημα» του Ajax, ενισχύοντας την προστασία που προσφέρει το Ajax StarterKit.

 

Image

Ένα πολύπλοκο σύστημα με εύκολη διαχείριση

 

Το Ajax είναι το αποτέλεσμα μιας εποχής που οι υπολογιστές γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκοι, αλλά η χρηστικότητά τους βελτιώνεται με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς.

Η Ajax δημιούργησε ένα σύστημα συναγερμού που μπορεί εύκολα να παραμετροποιηθεί, να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί και να ελεγχθεί πολύ γρήγορα με τη χρήση μιας φορητής συσκευής όπως ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Λήψη της εφαρμογής για τη συσκευή σας

Αρμονικός συνδυασμός προηγμένων εξαρτημάτων και τεχνολογίας

 

Εφόσον το Ajax κατασκευάστηκε από την αρχή, δεν έγινε κανένας συμβιβασμός.

Χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα διαθέσιμα εξαρτήματα και τοποθετήθηκαν σε ένα όμορφα κατασκευασμένο σώμα υψηλής σχεδίασης. Αυτό, σε συνδυασμό με τις πατενταρισμένες τεχνολογίες, επιτρέπει στον Ajax να προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα επιδόσεων και ασφάλειας.

Image


Jeweller – μια ισχυρή και αξιόπιστη σύνδεση μεταξύ περιφερειακών

Η τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης σχεδιάστηκε από την αρχή με σκοπό να γίνει εξίσου αξιόπιστη με μία ενσύρματη. Το Jeweller® συνδέει όλους τους ανιχνευτές και τις συσκευές σε απόσταση έως και 2.000 μέτρα από το Ajax Hub ενώ διενεργεί παλμικούς ελέγχους (ping) που ξεκινάνε από τα 12 δευτερόλεπτα, ώστε να επιβλέπει την κατάσταση του 

Έως 7 Χρόνια διάρκεια μπαταρίας

 

Το Ajax έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψιν την ενεργειακή απόδοση, καθώς η αλλαγή μπαταριών μπορεί να απαιτήσει αρκετή δουλειά και συχνά παραβλέπεται.

Χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ασφάλεια, ο σχεδιασμός του κυκλώματος, το λογισμικό αλλά και τα περιφερειακά που χρησιμοποιήθηκαν σας επιτρέπουν να ξεχάσετε την αλλαγή μπαταριών!