Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα συναγερμού;

 

Επιλέγοντας το σωστό

Το σύστημα ασφαλείας που επιλέγετε ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να προστατεύσουμε το σπίτι μας από επιθέσεις και να ελέγχουμε την πρόσβαση σε αυτό, αλλά ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι μέσω ενός συστήματος συναγερμού.

Το σύστημα συναγερμού προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως την αυξημένη ασφάλεια και προστασία του σπιτιού, τη δυνατότητα να ελέγχετε την πρόσβαση σε αυτό από παντού, και τη δυνατότητα ειδοποίησης των αρχών αν κάποιος εισέρχεται στο σπίτι σας.


Για να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα συναγερμού για το σπίτι σας, πρέπει να εξετάσετε κάποια βασικά στοιχεία, όπως την ασφάλεια που προσφέρει, τη δυνατότητα ελέγχου από απόσταση, την  συντήρηση, καθώς και την τιμή.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατεύσετε το σπίτι σας είναι μέσω ενός συστήματος συναγερμού πιστοποιημένου , σύγχρονου και εύχρηστου.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε και άλλα συστήματα στο σύστημα συναγερμού σας, όπως κάμερες , αισθητήρες καπνού , καθώς και αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας, για να ελέγχετε αναλυτικά και με ασφάλεια το σπίτι σας.

Συστήματα ασφαλείας

Απoφασίσετε αν θα επιλέξτε ασύρματo ή ενσύρματο συναγερμό.

Μια συχνή απορία που προκύπτει κατά την διαδικασία επιλογής του κατάλληλου συστήματος συναγερμού σπιτιού είναι αν θα επιλέξουμε ασύρματο ή ασύρματο συναγερμό.

Χαρακτηριστικά ενός ασύρματου συναγερμού:

πρόκειται για το κέντρο συναγερμού που επικοινωνεί με τα επιμέρους εξαρτήματα (επαφές, ραντάρ) μέσω ραδιοκυμάτων, επομένως οι επεμβάσεις κατά την εγκατάστασή του είναι πολύ περιορισμένες, έχει λιγότερα μερεμέτια και ο συνολικός χρόνος εγκατάστασης του συστήματος είναι συντομότερος.

 

Χαρακτηριστικά ενός ενσύρματου συναγερμού:

Συνήθως η εγκατάστασή του απαιτεί περισσότερο από μια ημέρα, έχει περισσότερα μερεμέτια, μπορεί να χρειαστεί να μετακινήσετε έπιπλα ή άλλες συσκευές, χρειάζονται να γίνουν κάποιες τρύπες για την τοποθέτηση καλωδίων, όμως βασίζεται σε πιο αξιόπιστη τεχνολογία. Σίγουρα είναι αναγκαία η συντήρησή του κάθε δύο έτη και η αλλαγή μπαταριών, αλλά εάν τα παραπάνω γίνονται τακτικά, είναι δυσκολότερο να παραβιαστεί χωρίς να μας σταλεί ειδοποίηση από το σύστημα.

 

Τα σωστά περιφερειακά

Συνολικά, ένα σύστημα συναγερμού κατάστασης ιδιωτικού χώρου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατεύσετε το σπίτι σας και να έχετε πλήρη ελέγχου πάνω σε αυτό. Επιλέγοντας ένα υψηλής τεχνολογίας και αξιόπιστο σύστημα συναγερμού, θα έχετε την ευκολία να ελέγχετε την ασφάλεια του σπιτιού σας από οπουδήποτε και να είστε πάντα ενημερωμένοι για την κατάσταση του. 

Επιλέγοντας ένα σύστημα συναγερμού υψηλής τεχνολογίας και αξιόπιστο, θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε το σύστημα από απόσταση και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο κινητό σας, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι για την κατάσταση του σπιτιού σας. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε πρόσθετα συστήματα, όπως κάμερες, αισθητήρες καπνού και καυσίμων, καθώς και αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας, για να έχετε πλήρη έλεγχο του σπιτιού σας.

 

Ένας αισθητήρας κίνησης ανιχνεύει κίνηση στο χώρο σας και αποστέλλει τα δεδομένα στο κέντρο ελέγχου. Το κέντρο ελέγχου ελέγχει τα δεδομένα και αν ανιχνεύει κίνηση που δεν είναι αναμενόμενη, ενεργοποιεί τον συναγερμό και στέλνει ειδοποίηση στην εφαρμογή κινητού σας. Με αυτό τον τρόπο, έχετε  ενημερώσεις σχετικά με την ασφάλεια του σπιτιού σας από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.


 Επιλέγοντας ένα σύστημα συναγερμού  θα είστε σε θέση να ασφαλίσετε το σπίτι σας και να έχετε πλήρη ελέγχου πάνω σε αυτό. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το σύστημα συναγερμού σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να επιλέξετε τις λειτουργίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό ανά ώρα ή να ορίσετε ζώνες ασφαλείας σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού σας.

Αvαλύστε την κάθε προσφορά συστήματος συναγερμού

Για να επιλέξουμε το κατάλληλο σύστημα συναγερμού σπιτιού πρέπει να γνωρίζουμε ότι το κάθε σύστημα συναγερμού αποτελείται από επιμέρους εξαρτήματα όπως κέντρα συναγερμού, ανιχνευτές κίνησης/ραντάρ, μπαταρίες, μαγνητικές επαφές, πληκτρολόγια , κτλ. τα οποία πρέπει να αναφέρονται στην προσφορά.

Επίσης πρέπει να αναφέρεται στην προσφορά η επωνυμία του συναγερμού και η χώρα προέλευσής του, το τελικό κόστος (με ή χωρίς ΦΠΑ), η εγγύηση πόσο διαρκεί και ποια εξαρτήματα περιλαμβάνει, τυχόν άλλες επιπλέον χρεώσεις.

 

Αφού λάβετε υπόψη όλα τα παραπάνω, επιλέξτε την τεχνική εταιρία εγκατάστασης συναγερμών σπιτιών

 

Βασικό στοιχείο της επιλογής σας πρέπει να είναι ότι ο εγκαταστάτης διαθέτει άδεια λειτουργίας του Ν.2518/97 από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, που διέπει την λειτουργία των εταιρειών παροχής υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας, άρα έχει την πιστοποίηση ότι μπορεί να εγκαταστήσει σωστά τον συναγερμό που επιλέξατε (όπως η εταιρεία μας, η Cnstech).


H δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης με τον εγκαταστάτη του συναγερμού είναι πολύ σημαντική, αφού αυτόν καλείτε για την προστασία τους σπιτιού σας. Ρωτήστε τον πως θα κάνει την εγκατάσταση, σε πόσο χρόνο, τι υλικά θα χρησιμοποιήσει, πως θα τοποθετήσει τις μαγνητικές επαφές για να αποφύγει τους ψευδοσυναγερμούς, πως θα εφαρμοστούν οι καλωδιώσεις για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο διακριτικές. Επιλέξτε κάποιον εγκαταστάτη συναγερμού του σπιτιού σας που διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στις εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμού.

Γιατί να επιλέξετε την Cnstech ?

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφαλείας όπως:

Συστήματα συναγερμών
Συστήματα επιτήρησης χώρων (C.C.T.V) 
Συστήματα ελέγχου πρόσβασης–Access Control

 

Εξειδικευμένοι & Πιστοποιημένοι 

Εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι ειδικοί στα συστήματα ασφαλείας για το σπίτι και την επιχείρησή σας με πολυετή εμπειρία . Όλοι μας οι τεχνικοί είναι άρτια εκπαιδευμένοι και κατέχουν την απαραίτητη άδεια εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας

 

Συνέπεια & υπευθυνότητα

Η Cnstech δραστηριοποιείται και ειδικεύεται από το 2013 στον χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας, των αυτοματισμών και της ασφάλειας των συστημάτων συναγερμού και CCTV. Η εταιρία παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για επαγγελματίες & ιδιώτες.

 

Ξέρετε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να κάνουμε τη δουλειά σωστά!

 

Η Αποστολή μας

Η εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση είναι για εμάς εξίσου σημαντική με την ίδια την πώληση. Επιδιώκουμε να είμαστε ο σύμβουλος ασφαλείας του πελάτη μας και όχι απλά ένας προμηθευτής υλικού.

Η εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση αποτελεί βασικό πυλώνα υπεραξίας των προσφερόμενων υπηρεσιών. Επειδή τα προϊόντα μας είναι η προέκταση του οράματος μας, η ικανοποίηση των πελατών μας είναι το σημείο αναφοράς μας για την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Η κοινότητά των υποστηρικτών μας δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από την ακεραιότητα, την αφοσίωση και την υπευθυνότητα μας.

 

Άρτια υποστήριξη

Η εταιρεία μας καλύπτει με εγγύηση καλής λειτουργίας τα προϊόντα τα οποία διαθέτει και εγκαθιστά.

Εν κατακλείδι , θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στη επιλογή του συνεργάτη – τεχνικού για την μελέτη και εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας σας, καθώς υπάρχουν πολλοί που αναλαμβάνουν ανάλογες εργασίες χωρίς να είναι καταρτισμένοι ή να κατέχουν την σχετική άδεια

 

Καλέστε μας στο 2105713048 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να προγραμματίσετε έναν επιτόπιο έλεγχο στο χώρο σας για να βρούμε μαζί τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να προστατέψουμε το χώρο σας!

 

 

 

 

 

.