“Το σπίτι μου είναι το κάστρο μου!”

 

 Με αυτή την προσέγγιση η Cnstech παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλειας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συστήματα εξοπλισμένα με πολλές λειτουργίες, και σε συνδυασμό με εξωτερική και περιμετρική κάλυψη δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ασφαλείας της προσωπικής σας περιουσίας.

Τα συστήματα συναγερμού που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας από τα πλέον σύγχρονα, με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές προσφέροντας σιγουριά και αξιοπιστία που τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας GRADE & CLASS (χαμηλού ή υψηλού κινδύνου), βάσει της Ευρωπαϊκής κοινοτικής οδηγίας EN-50131.

 

Ποιότητα & Αξιοπιστία

Αναγνωρισμένη ποιότητα προϊόντος που διασφαλίζεται αφ’ ενός επίσημα με βάση διεθνείς προδιαγραφές ( UL , ISO κλπ.), αφ’ ετέρου ανεπίσημα με βάση τους ικανοποιημένους χρήστες των συγκεκριμένων υλικών.

Τι είναι το EN-50131 και τι είναι GRADE;

Το 50131 είναι μια Ευρωπαϊκή οδηγία που σκοπό έχει την ενίσχυση της ασφάλειας του χώρου. Αποτελείται από 8 κεφάλαια που το κάθε ένα ασχολείται με το κάθε εξάρτημα του συστήματος ασφαλείας σας. (Γενικές απαιτήσεις συστήματος, Απαιτήσεις ανιχνευτών, εξοπλισμός ελέγχου και ενδείξεων, συσκευές προειδοποίησης, απαιτήσεις διασύνδεσης εξοπλισμού, τροφοδοτικά, οδηγίες εφαρμογής, συσκευές καπνού). H Ευρωπαϊκή οδηγία 50131 ορίζει τα 4 επίπεδα ασφάλειας (GRADE) και τις 4 περιβαλλοντικές κλάσεις (CLASS) που πρέπει να πληροί  σε προϋποθέσεις το σύστημα ασφαλείας

Χαμηλό επίπεδο ασφάλειας

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί σπιτιών από διαρρήκτες, με ελάχιστες γνώσεις στα συστήματα ασφαλείας, που χρησιμοποιούν εργαλεία ευρείας χρήσης.

Μέτριο επίπεδο ασφάλειας.

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί σπιτιών από διαρρήκτες, με περιορισμένες γνώσεις στα συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούν, εργαλεία ειδικής χρήσης.

Μέτριο προς Υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί από διαρρήκτες, με εξοικείωση στα συστήματα ασφαλείας, που χρησιμοποιούν ευρέως φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Τα εξαρτήματα του συστήματος συναγερμού εκτός από τη βαθμίδα ασφαλείας θα πρέπει να είναι ταξινομημένα σε μία περιβαλλοντική κλάση. Ανάλογα με το σε ποια κλάση ανήκει το εξάρτημα του συστήματος, θα πρέπει να λειτουργεί σωστά όταν είναι εκτεθειμένο σε αυτές τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Αυτά τα συστήματα  είναι πιο ευρέως εγκατεστημένα σε μεγαλύτερους επαγγελματικούς χώρους, αποθήκες και τράπεζες.

Συνέπεια & υπευθυνότητα

Η Cnstech δραστηριοποιείται και ειδικεύεται από το 2013 στον χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας, των αυτοματισμών και της ασφάλειας των συστημάτων συναγερμού και CCTV. Η εταιρία παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για επαγγελματίες & ιδιώτες.

 

Ξέρετε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να κάνουμε τη δουλειά σωστά!

 

.

surface Fg0z0GBydqQ unsplash

Προσεκτική μελέτη του συστήματος για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του κάθε χώρου.

surface hcJ713eJ0Oc unsplash

Εγκατάσταση από εξειδικευμένους τεχνικούς με απόλυτο σεβασμό στις προδιαγραφές των κατασκευαστών.

surface KxB7q987Em8 unsplash

Συντήρηση και τεχνική υποστήριξη που να εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία και αποτελεσματικότητα των συστημάτων.

Γιατί να επιλέξετε την Cnstech ?

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφαλείας όπως:

Συστήματα συναγερμών
Συστήματα επιτήρησης χώρων (C.C.T.V) 
Συστήματα ελέγχου πρόσβασης–Access Control

Εξειδικευμένοι & Πιστοποιημένοι 

Εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι ειδικοί στα συστήματα ασφαλείας για το σπίτι και την επιχείρησή σας με πολυετή εμπειρία . Όλοι μας οι τεχνικοί είναι άρτια εκπαιδευμένοι και κατέχουν την απαραίτητη άδεια εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας

Shop now

Οικογενειακή επιχείρηση

Η ευελιξία και οι στενοί προσωπικοί δεσμοί που γεννιούνται στο πλαίσιο μιας παραδοσιακής συνέχειας έχουν αναδείξει την οικογενειακή επιχείρηση σε βασικό κύτταρο της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Shop now

Ποιότητα

Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας, αξιόπιστο και βραβευμένο εξοπλισμό.

Στη μακροχρόνια παρουσία μας στον ελληνικό χώρο, εκπροσωπούμε τους μεγαλύτερους οίκους της παγκόσμιας αγοράς, όπως INIM, DAHUA, HIKVISION, TVT, AJAX ,SATEL , ARTEC και πολλούς ακόμα, ολοκληρώνοντας μία πλήρη γκάμα προϊόντων στα συστήματα ασφαλείας, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης CCTV, συναγερμών και ελεγχόμενης πρόσβασης.

Shop now

Υπευθυνότητα

Η εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση αποτελεί βασικό πυλώνα υπεραξίας των προσφερομένων υπηρεσιών.

Η εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση είναι για εμάς εξίσου σημαντική με την ίδια την πώληση. Επιδιώκουμε να είμαστε ο σύμβουλος ασφαλείας του πελάτη μας και όχι απλά ένας προμηθευτής υλικού.

Shop now

Η Αποστολή μας

Η εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση είναι για εμάς εξίσου σημαντική με την ίδια την πώληση. Επιδιώκουμε να είμαστε ο σύμβουλος ασφαλείας του πελάτη μας και όχι απλά ένας προμηθευτής υλικού.

Η εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση αποτελεί βασικό πυλώνα υπεραξίας των προσφερόμενων υπηρεσιών. Επειδή τα προϊόντα μας είναι η προέκταση του οράματος μας, η ικανοποίηση των πελατών μας είναι το σημείο αναφοράς μας για την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Η κοινότητά των υποστηρικτών μας δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από την ακεραιότητα, την αφοσίωση και την υπευθυνότητα μας.

Άρτια υποστήριξη

Η εταιρεία μας καλύπτει με εγγύηση καλής λειτουργίας τα προϊόντα τα οποία διαθέτει και εγκαθιστά.

Εν κατακλείδι , θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στη επιλογή του συνεργάτη – τεχνικού για την μελέτη και εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας σας, καθώς υπάρχουν πολλοί που αναλαμβάνουν ανάλογες εργασίες χωρίς να είναι καταρτισμένοι ή να κατέχουν την σχετική άδεια

 

Καλέστε μας στο 2105713048 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να προγραμματίσετε έναν επιτόπιο έλεγχο στο χώρο σας για να βρούμε μαζί τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να προστατέψουμε το χώρο σας!

 

Ζητήστε προσφορά!