Δίκτυα – Δομημένη καλωδίωση

Το δίκτυο είναι ο πραγματικός υπολογιστής

Παρέχουμε υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης υψηλής απόδοσης που μπορούν να καλύψουν και να ξεπεράσουν τις σημερινές ανάγκες για ενεργά και εμπλεκόμενα συστήματα δικτύου. Πιστεύουμε στην οικοδόμηση καινοτόμων λύσεων για την κάλυψη των αναγκών του πελάτη μας σήμερα με περιθώρια ανάπτυξης στο μέλλον.

Είμαστε περήφανοι για τη φροντίδα των πελατών μας και την ποιότητα κατασκευής. Όλα τα καλώδια μας είναι ντυμένα, τερματισμένα και επισημασμένα. Ρωτήστε μας για την καλωδίωση υψηλής ποιότητας που συνοδεύεται από εγγύηση κατασκευής. Μάθετε για τα πρότυπα που εφαρμόζουμε στα έργα μας.

εισαγωγη

Τί είναι η δομημένη  καλωδίωση;

Η δομημένη καλωδίωση είναι ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση ενός συστήματος καλωδίωσης που θα πρέπει να είναι έτοιμο για τις σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις υλικού. Στη CNstech εφαρμόζουμε αυτήν την πεποίθηση σε όλα τα έργα μας. Όταν αξιολογούμε μια τρέχουσα υποδομή, θα επισημάνουμε τον ξεπερασμένο εξοπλισμό που είτε συσσωρεύει είτε εμποδίζει το σύστημά σας. Για νέες κατασκευές , έχουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο προσκήνιο των σχεδίων μας. Αυτό σημαίνει ότι σε ένα σχεδιασμένο και εγκατεστημένο σύστημα καλωδίωσης απο τη Cnstech, είναι σε θέση να εκτελέσουν πρόσθετες καλωδιώσεις διατηρώντας το κόστος ελάχιστο λόγω του σχεδιασμού κατά την  αρχική κατασκευή.

εγκατασταση

Η διαδικασία εγκατάστασης

Αξιολογούμε το τρέχον σύστημα καλωδίωσης (εάν υπάρχει) και προσδιορίζουμε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να διαταράξουν την εγκατάσταση. Στη συνέχεια, σχεδιάζονται διαδρομές που κατευθύνουν αποτελεσματικά όλα τα καλώδια από το σημείο εκκίνησης στο τελικό σημείο. Το καλώδιο τραβιέται και πέφτει προς τα κάτω σε όλες τις θέσεις του τελικού σημείου. Οι τερματισμοί και η επισήμανση εμφανίζονται και στα δύο άκρα, ενώ το σημείο εκκίνησης τερματίζεται σε ενα Patch Panel και τα τελικά σημεία τερματίζονται σε μια πρόσοψη ή πλαϊνό πλαίσιο εισαγωγής. Τέλος, όλα τα καλώδια είναι δοκιμασμένα και πιστοποιημένα για λειτουργία.

υπηρεσιεσ

Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Παροχή υπηρεσιών Wi-Fi
  Συνδεσιμότητα Wi-Fi με την επιλογή προσθήκης ενσύρματης διαχείρισης σύνδεσης και φιλτραρίσματος περιεχομένου.
 • Δικτύωση παρόχων υπηρεσιών
  Ασύρματη και ενσύρματη συνδεσιμότητα με βασική λειτουργία δρομολογητή/τείχους προστασίας και προαιρετικό φιλτράρισμα περιεχομένου.
 • Δρομολογητής παροχής υπηρεσιών/τείχος προστασίας
  Προηγμένη υπηρεσία δρομολογητή/τείχους προστασίας, φιλτράρισμα περιεχομένου και προαιρετικό SD-WAN για συνδεσιμότητα σε πολλές τοποθεσίες και διαχείριση συμβάντων και συμβάντων ασφαλείας (SIEM).
 • Προηγμένη δικτύωση παρόχου υπηρεσιών
  Ασύρματη και ενσύρματη συνδεσιμότητα, προηγμένες λειτουργίες δρομολογητή/τείχους προστασίας, φιλτράρισμα περιεχομένου και SIEM με προαιρετικό SD-WAN.
  Το Cnstech προσφέρει ένα πλήρες μενού επαγγελματικών υπηρεσιών για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη λειτουργία ενσύρματων και ασύρματων δικτύων.

Δείτε τα προϊόντα μας

SOHO Networking

Business Networking

Wifi