Λήψη αντιγράφων ασφαλείας

Αντίγραφα99

 

Κατά λάθος  διαγράψετε ένα αρχείο και πρέπει να ανακτηθεί; Ίσως έχετε ένα σκληρό δίσκο ή κάρτα μνήμης που έχει διαμορφωθεί, αλλά θα πρέπει να ανακτήσετε τα δεδομένα που χάθηκαν. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από εργαλεία ανάκτησης δεδομένων διαθέσιμα για να πάρουν πίσω τα δεδομένα σας. Αν ψάχνετε για μια γρήγορη και φθηνή λύση για την ανάκτηση των δεδομένων σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα να εξηγήσουμε όλες τις μεθόδους που έχουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας.
ανακτηση δεδομενων

Ανάκτηση δεδομένων (ανάκτηση αρχείων) είναι η συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται προκειμένου να γίνει η επαναφορά των δεδομένων που περιείχε ο σκληρός δίσκος. Τα δεδομένα μπορεί να χάθηκαν ύστερα από ακούσια ή εκούσια διαγραφή, από πιθανή διαμόρφωση (format) του σκληρού δίσκου, από πιθανή τροποποίηση του καταλόγου των αρχείων ή από φυσική φθορά του δίσκου (ή αστοχία υλικού). Η ανάκτηση δεδομένων & ανάκτηση των αρχείων απαιτεί την ακολουθία συγκεκριμένων ενεργειών αναλόγως του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο δίσκος.

 

Κάνουμε εκτενείς ελέγχους στο δίσκο σας για να καθορίσουμε ποιο είναι το ακριβές πρόβλημα ΠΡΙΝ ξοδέψουμε αρκετά χρήματα για να μάθουμε τι ΔΕΝ είναι ανακτήσιμο.Το πόσο αξιόπιστα ή μη, είναι τα προϊόντα αποθήκευσης, δεν παίζει κάποιο ρόλο όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μηχανικές ή ηλεκτρονικές βλάβες που είναι φυσιολογικές πάνω σε οποιαδήποτε συσκευή.
Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους μια συσκευή αποθήκευσης μπορεί να αποτύχει και τα δεδομένα μπορεί να γίνουν απρόσιτα. Για παράδειγμα, η κατά λάθος διαγραφή αρχείων, η διαμόρφωση ενός σκληρού δίσκου, ένας χτυπημένος εξωτερικός σκληρός δίσκος και πολλές άλλες αιτίες. Ως εκ τούτου, όταν αποτυγχάνουν οι κανονικές μέθοδοι για την πρόσβαση σε δεδομένα, η “ανάκτηση δεδομένων” είναι η διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να αποκτήσουμε πρόσβαση στα δεδομένα σας και να είστε σε θέση να ξαναχρησιμοποιήσετε τα δεδομένα που χάσατε λόγω της ζημιάς.