Εγκατάσταση & service μηχανών γραφείου

[frame style=”modern” image_path=”http://cnstech.gr/wp-content/uploads/2012/12/mixanesgrafeiou.jpg” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”four_col_large”]

Υπάρχει πρόβλημα στο φωτοτυπικό, στο fax ή στον εκτυπωτή σας? Επισκευές και συντηρήσεις fax – φωτοτυπικών – εκτυπωτών όλων των τύπων στο χώρο σας γρήγορα και υπεύθυνα. Αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση φωτοτυπικών μηχανημάτων.

Η εμπειρία μας στο service των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων της KONICA MINOLTA, RICOH, PANASONIC, CANON, INFOTEC, REX ROTARY, GESTETNER, DEVELOP, OCE όλων των κατηγοριών,παλαιών και νέων,μας επιτρέπει να έχουμε την ταχύτερη και οικονομικότερη λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα τού μηχανήματός σας.

Συγκεκριμένα θα παρέχονται οι εξής υπηρεσίες:

  • Επισκευή και συντήρηση Φωτοτυπικών / Φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, Εκτυπωτών, Plotters και Fax..
  • Επισκευή Περιφερειακών συσκευών.
  • Αναβάθμιση  Φωτοτυπικών, Περιφερειακών Συσκευών.
  • Επίδειξη & εκμάθηση αν χρειαστεί, του χειρισμού  φωτοτυπικών/φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων . Eνδεικτικά μπορούν να αναφερθούν οι μάρκες Olivetti, Develop, KonicaMinolta.
  • Διάγνωση βλαβών και επιδιορθώσεων με την χρήση εξειδικευμένου λογισμικού και εξοπλισμού χωρίς πολλές φορές να απαιτείται η χειροκίνητη επέμβαση του τεχνικού. Με αυτό τον τρόπο εντοπίζεται ακριβώς ποια είναι η βλάβη του μηχανήματος, διορθώνοντας το άμεσα , μειώνοντας έτσι το κόστος επισκευής και τον χρόνο παράδοσης του.