Εγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος

Θέλετε ο υπολογιστής σας να είναι πάντα ενημερωμένος και πλήρως λειτουργικός;  Θέλετε το καλύτερο και πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα που να καλύπτει τις ανάγκες σας; Σας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα λειτουργικών συστημάτων και software  για οποιοδήποτε pc. Όχι μόνο σας βοηθάμε να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας σύστημα αλλά φροντίζουμε και για την μεταφορά των παλιών σας αρχείων.

Το λειτουργικό σύστημα (π.χ. Windows, Linux, Mac OS) σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή είναι το περιβάλον στο οποίο λειτουργούμε και επιτελούμε όλες μας τις εργασίες.

Υπαρχουν πολλές εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων με τα δημοφιλέστερα να είναι τα Windows  και Ubuntu Linux.

Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε διαδικασία upgrade ή downgrade σε οποιοδήποτε αγορασμένο λειτουργικό σύστημα.

operating systems windows and ubuntu
Τα προβλήματα λειτουργικού συστήματος είναι τα πλέον συνηθισμένα στους σταθερούς υπολογιστές, όσο και στα laptop.

Μερικές από τις βασικές αιτίες που ταλαιπωρούν το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή μας είναι οι εξής:

 • Μή κανονικοί τερματισμοί (διακοπή ρεύματος, κλείσιμο από το κουμπί Power)
 • Eγκατάσταση μεγάλου αριθμού προγραμμάτων (τις περισσότερες φορές μή επαληθευμένου εκδότη)
 • Κακή χρήση διαδικτύου (επίσκεψη επιβλαβών ιστότοπων)
 • Ιοί από φλασάκια και εξωτερικούς σκληρούς φίλων
 • Σκληρός δίσκος γεμάτος σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%.
 • Εγκατάσταση windows από μη εξειδικευμένο προσωπικό.

Μερικά από τα συμπτώματα που εμφανίζει ένας υπολογιστής (ή λάπτοπ) με ταλαιπωρημένο λειτουργικό σύστημα είναι:

 • Αργή εκκίνηση του λειτουργικού, αργή έναρξη των προγραμμάτων, ή καθόλου έναρξη του λειτουργικού συστήματος Windows. Ο υπολογιστής δεν ανοίγει.
 • Αργός τερματισμός του λειτουργικού, ή τα Windows δεν τερματίζουν καθόλου. Ο υπολογιστής δε μπορεί να κλείσει.
 • Ο υπολογιστής  λειτουργεί αργά, ο υπολογιστής κολλάει, τα προγράμματα αργούν να ανοίξουν, ή τα προγράμματα δεν ανοίγουν καθόλου.
 • Τα Windows βγάζουν μηνύματα τύπου “access Violation” , δεν ανοίγουν συγκεκριμένους φακέλους, δεν ανοίγουν αρχεία, δεν ανοίγουν εγκατεστημένα προγράμματα.
 • Σφάλμα στην  εγκατάσταση windows με αποτέλεσμα το λειτουργικό να προσπαθεί να εγκαθιστά οδηγούς ( drivers ) σε κάθε επανεκκίνηση.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις  η καλύτερη λύση είναι το format (φορμάτ: διαμόρφωση του δίσκου με διαγραφή όλων των δεδομένων του) και η επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος (windows) και των drivers (οδηγοί συσκευών) ώστε να επαναφέρουμε τον υπολογιστή (ή laptop) στην κατάσταση που τον αγοράσαμε. (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) Εάν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα στο υλικό, η εγκατάσταση windows θα λύση  το πρόβλημά σας.

Απαραίτητη σημείωση για το Format

Tο format (φορματ) διαγράφει τα αρχεία σας, οπότε καλό είναι να κρατάτε αντίγραφα ασφαλείας (backup) σε κάποια εξωτερική συσκευή (σκληρό) για να είστε ήσυχοι. Αν ωστόσο δεν το έχετε φροντίσει, στη Cnstech το αναλαμβάνουμε εμείς.

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ και δε βάζουμε μεγάλες πινακίδες πάνω από το χώρο service: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.

Στη  αναλαμβάνουμε το format και την εγκατάσταση Windows στον υπολογιστή σας, υπεύθυνα απέναντι στα δεδομένα σας και υποσχόμαστε ότι μετά το format και την εγκατάσταση των windows, θα εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή σας τους νεότερους οδηγούς συσκευών (drivers) στην καλύτερη τιμή.