Custom PCs

 

 

Φτιάξτε τον υπολογιστή των ονείρων σας ακριβώς όπως τον θέλετε. Απολαύστε τα οφέλη προνομιακών υπηρεσιών όπως επαγγελματικό στήσιμο υδρόψυξης, Βελτιστοποίηση απόδοσης συστήματος, ηχομόνωση Η/Υ, ειδικές κατασκευές παντός τύπου και πολλά άλλα. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας όπου θα βρείτε πλήρη φάκελο εργασιών και μια μεγάλη photo gallery με δείγματα διαφόρων projects ώστε να πάρετε μια ιδέα για το πως μπορούμε να μετατρέψουμε τον υπολογιστή σας σε ένα προσωποποιημένο έργο τέχνης υψηλών επιδόσεων.

Κατέχετε προχωρημένες γνώσεις στους Η/Υ? Γνωρίζετε πολύ καλά τι χρειάζεστε από υλικό και λογισμικό? Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιονδήποτε τύπο Η/Υ από την αρχή, σύμφωνα με την επιθυμία σας. Είτε είστε επαγγελματίας, είτε οικιακός χρήστης του οποίου οι εφαρμογές απαιτούν συγκεκριμένες δυνατότητες από το υλικό, μπορούμε αυτό να το πραγματοποιήσουμε για εσάς. Ενημερώστε μας λοιπόν για αυτό, για να το αντιμετωπίσουμε το συντομότερο δυνατό.

  • Θέλετε έναν Η/Υ με αντοχή στο χρόνο? Μπορείτε τότε να μας συμβουλευτείτε πάνω σε αυτό. Ανάλογα με τις εφαρμογές που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε, εμείς μπορούμε να σας γλιτώσουμε χρόνο, βρίσκοντάς σας πληροφορίες για συγκεκριμένων προδιαγραφών περιφερειακά, που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε.
  • Είστε φανατικός gamer? Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συμβουλέψουμε, ανάλογα με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε και τα παιχνίδια που επιθυμείτε να παίξετε.
  • Θέλετε να επεξεργαστείτε video? Σε αυτή τη περίπτωση ο Η/Υ σας πρέπει να είναι όσο πιο γρήγορος γίνεται. Ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις σας και τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε, μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη επιλογή.

Είτε πρόκειται για σύνθεση σταθερού Η/Υ, φορητού υπολογιστή, server, mini PC ή htpc, μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες και επιλογές, με το χαμηλότερο πάντα κόστος για εσάς.

 

792177_4962280772102_926654290_o

 

 

Custom PCs

Η καλύτερη εμπειρία που είχατε με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και τεχνολογίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην βιομηχανία ώστε να δημιουργούμε την απόλυτα προσαρμοσμένη λύση που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Ένα πραγματικό custom Pc θα πρέπει να αποτελείται από την αιχμή της τεχνολογίας,  να επικεντρώνεται σε ένα ευρύ σύνολο επιλογών προσαρμογής, να διαθέτει το πιο πρόσφατο λογισμικό καθώς και κορυφαία τεχνολογία. Όλα μας τα custom PC είναι factory overclocked για επιδόσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Θα βρείτε χειροποίητες κατασκευές με κορυφαίας ποιότητα υλικά και χρώματα καθώς και έλεγχο 100 σημείων μέχρι το τελικό προϊόν. Δεν είναι παράξενο για εμάς να εργαζόμαστε μέχρι τα μεσάνυχτα προσπαθώντας να ετοιμάσουμε μια επείγουσα επισκευή. Δεν είναι επειδή πληρώνεται περισσότερο – είναι επειδή μας νοιάζει. Το μοντέλο των custom Pc μας έχει ως βάση την ακεραιότητα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

 

Η  Cnstech είναι ο απόλυτος προορισμός, για να εξοπλιστεί τεχνολογικά ένας σύγχρονος, δημιουργικός άνθρωπος.

Όποιος,  δηλαδή, απαιτεί υψηλές επιδόσεις, εξειδικευμένες λύσεις, ασύγκριτη κατασκευαστική ποιότητα και πραγματική υποστήριξη, βασίζεται στην Cnstech, διότι, η Cnstech σχεδιάζει, κατασκευάζει και υποστηρίζει custom Pcs, εξειδικευμένους στα πεδία του Gaming, του Audio, των Graphics & 3D Animation και του Video.

Επίσης, τα Custom Pcs της Cnstech συνδυάζονται με τα καλύτερα περιφερειακά των δημιουργικών κλάδων, δημιουργώντας, έτσι, την πιο ολοκληρωμένη τεχνολογική πρόταση της αγοράς.

 

 

Όλα μας τα custom Pc διαθέτουν:

  •  Πλήρες προσαρμόσιμο υλικό ώστε να είναι απολύτως εξατομικευμένο στις ανάγκες σας.
  • Χειροποίητες κατασκευές και χρώματα από άτομα λάτρεις των υπολογιστών περήφανα για το έργο τους.
  • Χρώματα τελευταίας τεχνολογίας από τους κορυφαίους κατασκευαστές.
  • Κάθε custom Pc περιλαμβάνει κορυφαία τεχνολογία και επιδόσεις
  • Κορυφαίας ποιότητας υλικά
  • Βέλτιστη διαχείριση καλωδίων και εσωτερικού και έλεγχο 100 σημείων

 

 

 

 

 

w-3