Υπηρεσίες

 

 

Αγαπητέ πελάτη

Το τεχνικό τμήμα μας είναι δίπλα σας όλο το 24ωρο. Βρισκόμαστε στο χώρο σας μόνο με ένα τηλεφώνημα. Επικοινωνώντας μαζί μας κάθε φορά θα γνωρίζετε με ποιόν τεχνικό μιλάτε ,και έτσι η εξυπηρέτηση που θα λαμβάνετε θα είναι απολύτως προσωποποιημένη και προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορείτε να λύσετε κάθε σας απορία για οποιαδήποτε αγορά σας ή να συμβουλευτείτε τους τεχνικούς μας για τις αγορές σας ώστε αυτές να είναι λειτουργικές και συμφέρουσες.

Οποιοδήποτε πρόβλημα και αν παρουσιαστεί ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα το αντιμετωπίσει άμεσα. Με τις εξειδικευμένες συμβουλές και την έμπειρη καθοδήγηση των τεχνικών μας, η επίλυση κάθε προβλήματος σας είναι γρήγορη και άμεση.

Αν οι Η/Υ και τα μηχανήματα που ήδη έχετε ή που σκοπεύετε να αγοράσετε θέλετε να επικοινωνούν μεταξύ τους, ένα εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών μας έρχεται στο χώρο σας. Ακούνε τις απαιτήσεις σας, συμβουλεύουν και υλοποιούν την καλύτερη λύση για το χώρο σας. Αλλά και μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης οι τεχνικοί μας είναι πάντα στη διάθεση σας να σας συμβουλέψουν τηλεφωνικά ή και με επισκέψεις –εάν αυτές είναι απαραίτητες- για να διατηρήσουν το δίκτυο σας στο καλύτερο επίπεδο απόδοσης και πάντα κοντά στις εξελίξεις.

 

 

Εντός των 24 ωρών από τη κλήση σας ένας εξειδικευμένο τεχνικός έρχεται στο χώρο σας για να σας παράσχει υπηρεσίες όπως:

 • Εγκατάσταση φωτοτυπικού μηχανήματος ή πολυμηχανήματος ή plotter η   οποία περιλαμβάνει επιβεβαίωση καλής λειτουργίας , σύνδεση καλωδίων και περιφερειακών και ρύθμισης συσκευής, εκμάθηση βασικών λειτουργιών της μηχανής
 • Διάγνωση και αντιμετώπιση βλαβών
 •  Έλεγχος και επισκευή της μηχανής και παντός είδους βλάβης επί αυτής
 • Γενικό έλεγχο καθώς και ιστορικό βλαβών και επισκευών
 • Πλήρης εγκατάσταση του υπολογιστή σας και των περιφερειακών συσκευών στο χώρο σας καθώς και αναβάθμιση αυτού κατόπιν επιλογής σας ώστε να μη μένετε ποτέ πίσω ανανεώνοντας τα προγράμματα σας και το υλικό σας.
 • Λήψη αντιγράφων ασφαλείας για να μη χάσετε ποτέ τίποτα και να αποθηκεύετε τις πολύτιμες πληροφορίες σας
 • Διάγνωση και αντιμετώπιση ιών και εγκατάσταση του απαραίτητου λογισμικού για την προστασία του υπολογιστή σας.
 •  Έλεγχος και επισκευή του υπολογιστή από έναν εξειδικευμένο τεχνικό ο οποίος αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα και να επαναφέρει στην κανονική του λειτουργία.
 • Εγκατάσταση εξειδικευμένων συστημάτων ψύξης στον υπολογιστή σας καθώς και χρήση μεθόδων υπερχρονισμού ώστε να φτάσετε το υλικό που έχετε στη διάθεση σας στο ζενίθ των ικανοτήτων του.
 • Εγκατάσταση τοπικού δικτύου peer to peer , ασύρματου δικτύου, εγκατάσταση server, εκτυπωτών δικτύου και χρηστών, access points, καθώς και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται η επιχείρηση σας ώστε να δικτυωθείτε και να αυξήσετε την αποδοτικότητα σας.
 • Εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης ώστε να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα σας καθώς και τα επίπεδα ασφαλείας και ποιότητας εργασίας.
 • Οποιαδήποτε υπηρεσία και οτιδήποτε υλικό καλύπτει τις ανάγκες σας.

   

Επικοινωνήστε μαζί μας και γνωρίστε την εμπειρία ενός τμήματος service γρήγορου και αποτελεσματικού αποφεύγοντας μια για πάντα τις συνηθισμένες πολυήμερες και χρονοβόρες αναμονές μέσα από μια απόλυτα φιλική και ποιοτική επικοινωνία που θα σας κάνει να αισθανθείτε οικεία και άνετα.