Γιατί Εμάς

 

 

Γιατί εμάς.

Είμαστε τεχνικοί. Αυτό μας ωθεί μακρύτερα για να εργαστούμε σκληρότερα από τον καθένα σε αυτό τον τομέα. Δεν είμαστε απλοί υπάλληλοι, η Cnstech δεν είναι απλά μια δουλειά – είναι ένα κάλεσμα. Για μας το να παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας τεχνική υποστήριξη είναι απολύτως φυσικό επειδή για μας οι υπολογιστές είναι το πάθος μας, και το πάθος μας ποτέ δεν θα εξασθενίσει.

Πολλοί άνθρωποι δημιουργούν, αλλά ένας κατασκευαστής – modder φροντίζει να δημιουργεί για το οποίο ο κόσμος τον γνωρίζει και τον θυμάται. Επειδή τα προϊόντα μας είναι η προέκταση του οράματος μας, η ικανοποίηση των πελατών μας είναι το σημείο αναφοράς μας για την αίσθηση της ολοκλήρωσης.

Η κοινότητά των υποστηρικτών μας δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από την ακεραιότητα, την αφοσίωση και την υπευθυνότητα μας. Γίνετε μέλος της κοινότητας μας και γίνετε ένας από τους εκατοντάδες που έχουν συνειδητοποιήσει ότι μπορούν να αναμένουν καλύτερα από τη βιομηχανία, από τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και από μια επιχείρηση. Δεν αγοράζουν έναν υπολογιστή. Επενδύουν σε μια δημιουργία.

 


Εξυπηρέτηση στα μέτρα σας

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να γνωρίζουμε πως οι πελάτες μας φεύγουν πάντα ευχαριστημένοι, έχοντας στο πρόσωπό τους μονάχα ένα χαμόγελο.

Μη σας φαίνεται σενάριο φαντασίας. Αυτή η εμπειρία, για τους εξειδικευμένους τεχνικούς και πωλητές μας, αποτελεί μια ακόμα στιγμή της καθημερινότητάς τους. Κάθε μέρα, οι πελάτες μας εμπιστεύονται τις ανάγκες τους, είτε αυτές αφορούν τη δουλειά είτε την ιδιωτική τους ζωή, αναζητώντας τον υπολογιστή που θα καλύψει πλήρως όλες τους τις επιθυμίες.
Μια αξία που για εμάς, είναι η απόλυτη δέσμευση. Είτε απευθυνόμαστε στον αρχάριο, είτε στον επαγγελματία, είτε στον πιο φανατικό PC Gamer, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Ένα χαμόγελο.

 

Αξιοπιστία.

Όταν δουλεύετε στον υπολογιστή σας, θέλετε να είστε βέβαιοι ότι αυτός θα λειτουργεί απροβλημάτιστα σε οποιαδήποτε εργασία σας. Είτε φτιάχνετε μια εργασία, είτε απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ταινία,το μόνο που σας νοιάζει είναι ένα:

Ότι το PC σας, θα είναι πάντοτε σταθερό.

Αυτό μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά για πολλούς, η πράξη απέχει από τη θεωρία. Για αυτό ακριβώς το λόγο, στη Cnstech εδώ και χρόνια σας προσφέρουμε την αξιοσημείωτη αξιοπιστία.

Γιατί εδώ στη Cnstech γνωρίζουμε πως οτιδήποτε κι αν κάνετε στον υπολογιστή σας, πρέπει να είστε πάντοτε σίγουροι ότι αυτός θα ανταποκριθεί στο 100% και ποτέ δε θα σας δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Διότι όταν δουλεύετε πάνω στο PC σας, θέλουμε να είστε μονάχα ένα πράγμα:

Ξέγνοιαστοι και σίγουροι.

 

 

Σιγουριά.

Αντοχή στο χρόνο. Μια φράση που δύσκολα την ακούμε για ένα Desktop PC, είτε γιατί οι εξελίξεις της τεχνολογίας τρέχουν με ασύλληπτους ρυθμούς είτε γιατί η αστοχία υλικών, είναι ένα φαινόμενο που “χτυπάει” ολοένα και πιο συχνά τους υπολογιστές.

Σε όλα τα PC, το hardware κάποια στιγμή θα δείξει την ηλικία του – όσο άριστο κι αν ήταν τη στιγμή που το αγοράσατε.

Αυτό που η Cnstech προσφέρει, είναι μια δέσμευση ότι ο υπολογιστής σας, θα έχει τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στο χρόνο, γιατί αποτελείται από τα καλύτερα υλικά των κορυφαίων κατασκευαστών στον πλανήτη.

Για εμάς, μετράει μια υπόσχεση που τηρούμε : Ότι θα είμαστε πάντοτε αντικειμενικοί και κυρίως, ειλικρινείς.